Afscheid Jurrien de Knecht

Afscheid Jurrien de Knecht

De afgelopen jaren (bijna tien!) heb ik met veel plezier in het bestuur van de BHTD gezeten. In deze jaren heb ik in het bestuur prettig samengewerkt met diverse Tanthof bewoners, allemaal met een zwak voor de mooie wijk waar wij in wonen.
Het begon allemaal toen ik in het Info Bulletin van de BHTD een oproep vond, waarin gevraagd werd naar een nieuw bestuurslid met een ICT- achtergrond voor het bijwerken van de website. Ik woonde al een aantal jaar in Tanthof en zag dit als een kans om iets terug te doen voor Tanthof en haar prettige leefomgeving.
Ik trof de toenmalige bestuursleden op de informatieavond van het Hoogheemraadschap bij de Kynologenclub, waar uitgebreid werd gediscussieerd over de ervaring met het net aangelegde park. Na het eerste contact werd ik meteen hartelijk uitgenodigd om een bestuursvergadering te komen bijwonen bij één van de leden thuis.

Website

Op de vergadering werd mij onder het genot van koffie en veel koekjes duidelijk dat mijn bijdrage aan de website zeer gewaardeerd zou worden. Ik zag dit als een mooie uitdaging om mij verder te verdiepen in het bouwen van een website, zeker omdat er niet helemaal vanaf nul begonnen hoefde te worden. Met de herinrichting van het eigen domein www.bhtd.nl en daaraan gekoppeld onze eigen E-mail adressen kon de BHTD echte online service gaan verlenen naar onze leden.
Persoonlijk heb ik de meeste tijd gestoken in het bijhouden van het online archief, waarin de diverse jaargangen van het Info Bulletin waren terug te vinden, samen met een index op trefwoord.

Techniek

De techniek van websites heeft de afgelopen tien jaar een enorme vlucht genomen. Ik heb als laatste actie als webmaster van de BHTD een belangrijk deel van de website naar een WordPress omgeving overgezet. Een leerzame ervaring, maar ook één die mij deed beseffen dat het mij aan de tijd ontbrak om het écht goed te doen.
Het doet mij dan ook goed dat ik de taak van het beheren van de website kan overlaten aan ons nieuwe bestuurslid Max Mesman, een professional op dit gebied.
Aan mijn medebestuursleden uit het heden en verleden: bedankt voor de prettige samenwerking en succes met de verdere uitbouw van de BHTD!

Jurrien de Knecht

Reageren

Geef uw reactie op dit bericht