Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV 2024 + Wijktafel Tanthof

11 april | 19:30 - 22:00

Gratis
ALV BHTD

Algemene Ledenvergadering BHTD 2024 te houden
donderdag 11 april om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
in wijkcentrum De Hofstee

 

Delft, 11 maart 2024

ALV en Wijktafel Tanthof 2024Geachte leden van de BHTD,

Op donderdagavond 11 april 2024 om 19.30 uur houdt de BHTD haar algemene ledenvergadering. Zoals gewoonlijk vindt de algemene ledenvergadering plaats in ons wijkcentrum ‘De Hofstee’ aan de Sandinoweg. Als lid heeft u inspraak in de vereniging en we nodigen u van harte uit van dit recht gebruik te maken.

Inzage stukken

Verderop op deze pagina vindt u de agenda in een PDF bijlage. De stukken worden ook gepubliceerd op onze website: https://www.bhtd.nl/lidmaatschap/alv-stukken

Stemmen / Verkiezingen

Het bestuur zal een aantal voorstellen (zoals begroting, bestuursleden, kascommissie) in stemming brengen tijdens de vergadering. Dat is in overeenstemming met onze statuten.

Volgens de statuten van onze vereniging worden bestuursleden voor de duur van een jaar door de ALV benoemd en worden binnen het nieuw verkozen bestuur onderling de functies verdeeld.

De huidige bestuursleden Marjan Halverhout, Victor van der Kloet, Ingrid Lips, Dianne Moester en William van Treuren stellen zich herkiesbaar.

Daarnaast heeft het bestuur twee kandidaten gevonden, die bereid zijn het bestuur te komen versterken.

Marleen Hölscher draait al bijna een jaar informeel mee binnen het bestuur en dat is haar goed bevallen. Marleen Hölscher wordt door het bestuur voorgedragen als kandidaat voor het bestuur. Naila Ghani heeft zich eerder in de werkgroep wonen, voorzieningen, groen, verkeer, water, zorg en welzijn actief ingezet voor de BHTD. Na de zomer van 2023 is zij door het bestuur benaderd met de vraag of zij vanaf de ALV in 2024 penningmeester wil worden als opvolger van de in december 2022 vertrokken penningmeester Marco Haring. Daarop heeft zij positief gereageerd en sindsdien draait Naila in het bestuur mee. Het bestuur draagt Naila Ghani voor als kandidaat voor het bestuur.

Oproep bestuursleden

Bent u lid van de BHTD en wilt u zich kandidaat stellen als bestuurslid? Dit kan tot uiterlijk zaterdag 30 maart 2024, schriftelijk, via info@bhtd.nl of via ons contactformulier waarna wij uw kandidaatstelling uiterlijk 4 april publiceren, ter kennisname van onze leden. Uw kandidatuur dient vergezeld te gaan van tien ondersteunende handtekeningen, waarbij het bestuur bereid is u bij het verkrijgen van deze handtekeningen te ondersteunen.

Wijktafel Tanthof

‘Praat aan de wijktafel mee over wonen in Tanthof’

Op 11 april om 20.30 uur is de eerste wijktafel wonen in Tanthof. De BHTD en de gemeente Delft organiseren deze bijeenkomst. Alle wijkbewoners (lid of geen lid van de BHTD) zijn welkom in wijkcentrum de Hofstee om mee te praten. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat de gemeente Delft de Woonvisie 2024-2028 onlangs heeft vastgesteld. De Woonvisie is tot stand gekomen na hierover met geïnteresseerde bewoners en andere partijen in gesprek te zijn gegaan. Met de gemeente Delft is afgesproken om over de effecten van de Woonvisie per wijk door te praten aan zogenoemde wijktafels.

Tijdens de bijeenkomst geven twee ambtenaren van de gemeente een korte presentatie over de Woonvisie en wat dit betekent voor Tanthof. De BHTD brengt nog niet beantwoorde vragen uit de ingediende zienswijze bij de woonvisie in. Daarna gaan de ambtenaren en het bestuur van de BHTD met de aanwezige bewoners in gesprek over de woonvisie aan de tafeltjes van de grote zaal. Er is volop gelegenheid om ideeën en wensen aan gemeente en de BHTD mee te geven.

Na de bijeenkomst laten de gemeente en/of de BHTD weten wat er met de bijdrage van bewoners is gedaan. We leggen uit waarom een idee of wens wel of niet is overgenomen.

De BHTD hoopt dat op 11 april veel wijkbewoners de moeite zullen nemen om mee te komen praten over wonen in Tanthof, nu en in de toekomst. Er passen honderd mensen in de grote zaal van De Hofstee.

Aanmelden ALV + wijktafel Tanthof (max 100 aanwezigen)

Vanwege de voorbereidingen is het belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 9 april via het onderstaande aanmeldformulier.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur BHTD


Bijlage: BHTD Uitnodiging ALV & Wijktafel Tantof 2024


 

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.bhtd.nl/lidmaatschap/alv-stukken

Organisatoren

Bestuur BHTD
Gemeente Delft

Locatie

wijkcentrum De Hofstee
Sandinoweg 149
Delft, 2622 DW Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-14315857
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *