Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Tijdens een BHTD-vergadering vorig jaar werd mij gevraagd of ik een nieuwe website kon opzetten. De oude website was duidelijk aan een nieuwe opzet toe. In het huidige informatietijdperk gaat een website gemiddeld 3-4 jaar mee. Bij de nieuwe website is met zorg gekeken naar de plaatsing van belangrijke informatie op voor leden duidelijke plaatsen. Het resultaat ziet u nu.

Wat is er verbeterd?

  • De belangrijke informatie, zoals ledenvoordelen en prijzen voor het lidmaatschap zijn nu sneller terug te vinden via een overzichtelijk menu (helemaal bovenin de pagina’s)
  • De site heeft nu op elke pagina dezelfde huisstijl, waardoor een uniforme uitstraling is verkregen.
  • Er is een nieuwe pagina waarop de bestuursleden van de BHTD zichzelf voorstellen.
  • De meest recente updates staan direct op de homepage.

Wat is er nieuw?

  • Een fotohoek
  • Een archief met blogs van leden en bestuursleden.

Nieuw: Fotohoek
We hebben als BHTD natuurlijk veel belang bij een goede interactie met de bewoners van Tanthof (Oost en West). Daarom heb ik een fotohoek toegevoegd waar u foto’s kunt laten plaatsen.

Hebt u een foto gemaakt die u graag op de website wilt delen? Grote kans dat uw foto straks op de website staat! Stuur daarvoor dan een mailtje met de foto en een korte beschrijving naar: webmaster@bhtd.nl.

Nieuw: blogs
De bestuursleden zullen om de beurt elke maand een blog plaatsen op de website met hun commentaar of visie op een (actueel) onderwerp.
Naast foto’s kunt ook u een lezersblog inzenden. De webmaster zal deze bekijken en – in overleg met u – deze op de website plaatsen. Via het archief kunt u dan navigeren naar uw eigen blog. Ook voor blogs mailt u naar: webmaster@bhtd.nl.

Feedback welkom
Verder zijn wij erg benieuwd naar wat u van de website vind. Laat gerust een reactie achter op dit bericht, of stuur een mailtje naar: webmaster@bhtd.nl.

Renger Katerberg, stagiair tot 1 – 2- 2017 (en zelf ook inwoner van Tanthof).

Reageren

Geef uw reactie op dit bericht